Annons

Ny smartklocka från Mobvoi

Mobvoi presenterar TicWatch Pro 3 Ultra GPS

Ökad prestanda och bättre tålighet några av nyheterna.

Publicerad Uppdaterad

Smartklocketillverkaren Mobvoi presenterar sin nya smartklocka TicWatch Pro 3 Ultra GPS, en uppföljare till 2020 års TicWatch Pro 3 GPS. Den nya modellen drivs av en Qualcomm Snapdragon Wear 4100 och Mobvois dubbla processorsystem vilket enligt tillverkaren både ge 40 procent bättre prestanda samtidigt med bättre batteritid. Detta kompletteras med 1 gigabyte arbetsminne och 8 gigabyte ROM, och den använder Wear OS. Den är dessutom byggd för att uppfylla US Military Standard 810G (MIL-STD-810G) vilket betyder att den tål extrema temperaturer, luftfuktighet, solstrålning, stötar, lågt tryck och IP68 för vattentålighet.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS mäter 47 x 48 x 12.3 millimeter med en matchvikt på 41 gram med en boett av rostfritt stål. Amoled-skärmen är 1,4 tum med en upplösning på 454x454 pixlar med 326 ppi täckt med Corning Gorilla-glas. 

Batteriet ligger på 577 mAh, och även om Mobvoi inte nämner någon beräknad batteritid vid normalt användande så kan den bli upp till 72 timmar i Smart Mode eller 45 dagar i Essential Mode där appanvändandet är begränsat.

Anslutningarna som erbjuds är Bluetooth 5.0, Wi-Fi:802.11b/g/n, och med tanke på att klockan till och med har GPS i namnet har Mobvoi tagit i ordentligt med stöd för GPS, Beidou, Glonass, Galileo och QZSS. Sensorerna som ska hålla koll på din hälsa och träning omfattar accelerometer, gyrosensor, HD PPG Heart Rate Sensor, SpO2-sensor, Low Latency Off-Body Sensor samt barometer.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS finns i butik nu med en prislapp på 3299 kronor.