https://www.mobil.se/nyheter/nokia-9-pureview-kan-presenteras-i-slutet-av-januari
566396
Nyheter
Rykten från ryska källor

Nokia 9 Pureview kan presenteras i slutet av januari

Så kan Nokia 9 se ut enligt Onleaks.
Få telefoner har väl varit så efterlängtade som den nu näst intill mytomspunna Nokia 9 från HMD Global. Och nu kommer uppgifter om att enheten ska presenteras så snart som i slutet av januari.

Nej, om man får tro de rykten som nu kommer från källor till den ryska publikationen Nokia Anew, så dröjer det inte särskilt länge innan vi får se Nokia 9 Pureview, det vill säga det sanna flaggskeppet under namnet Nokia från HMD Global. Något exakt datum specificeras inte, men det ska vara den sista veckan i januari som gäller. Den som hade hoppats på att få se mer av telefonen i samband med CES-mässan kommer därmed att bli besviken, medan den som hade räknat med ett offentliggörande först vid Mobile World Congress i Barcelona vädrar desto mer morgonluft. 

”Många överraskningar”

Man bör förstås ta alla rykten av det här slaget med en rejäl nypa salt, men med tanke på att källorna uppger att telefonen kommer att bjuda på ”många överraskningar”, så är det svårt att inte hoppas att de stämmer. Den beryktade kameralösningen med hela fem linser på bakstycket ska alltså vara långt ifrån allt som är spektakulärt med enheten. Vad det handlar om i övrigt avslöjar man tyvärr inte. De uppgifter som cirkulerat om telefonen så här långt gör gällande att det handlar om en enhet med 5,9-tumsskärm, Snapdragon 845-chipp, 8 GB arbetsminne och 128 GB lagring. Batteriet sägs ha en kapacitet på hela 4 150 mAh. 

Ämnen