En bild säger mer...

Ny läcka ger detaljerad information om kamerorna i Galaxy S21

I väntan på de officiella specifikationerna fortsätter läckorna att sippra ut information om Galaxy S21.

Publicerad Uppdaterad

Den senaste läckan kommer från en @evleaks i form av vad som framstår vara officiell informationsgrafik som visar mer detaljerade specifikationer om de kommande S21-modellernas kameror.

Enligt informationen kommer Galaxy S21 och Galaxy S21 Plus att ha samma konfiguration med en primär kamera på 12 megapixel med en slutare på f/1.8, en ultravidvinkel på 12 megapixel med f/2.2, en telekamera på 64 megapixel med f/2.0 samt en porträttkamera på 10 megapixel och f/2.2.

Galaxy S21 Ultra kommer däremot att ha en helt annan konfiguration som bland annat inkluderar fokus med hjälp av laser. Dessutom kommer den primära kameran att ligga på 108 megapixel med f/1.8 som kompletteras av en ultravidvinkelkamera på 12 megapixel med f/2.2 samt två stycken 10 megapixels telekameror på med f/2.4 respektive f/4.9. Porträttkameran kommer att vara på 40 megapixel med f/2.2.

Det ryktas dessutom att det nya gränssnittet One UI 3.1 kommer att innehålla mjukvarumässiga kameraförbättringar inklusive funktioner för bättre fokus samt möjligheten att spela in med både främre och bakre kamera samtidigt.

Källa