1
1
https://www.mobil.se/nyheter/nya-bilder-pa-samsung-s21-fe
570197
Nyheter
falskt
Bildläcka

Nya bilder på Samsung S21 FE

Nya renderingar på den kommande Samsung S21 FE har dykt upp och visar en design som liknar flaggskeppsmodellerna men med några skillnader.

När Samsung lanserade sin S20 FE blev den populär, mycket på grund av sin prislapp vilken var märkbart lägre än vad S20-serien kostade och för att den erbjöd en välavvägd mix av funktioner. Till exempel är det en av få Samsung-mobiler med Snapdragon-systemchipp istället för Samsungs eget Exynos. Att de därför tänker lansera en ny FE-modell av den nuvarande toppserien S21 är inte förvånande. De första ryktena började cirkulera för ett par månader sedan och nu kommer de första renderingarna på den kommande modellen. 

Utseendemässigt verkar den förhållandevis lik de befintliga S21-telefonerna, förutom om man kastar ett öga på kameraklustret. På S21 FE sticker kamerorna ut från baksidan av mobilen, vilket de inte gör på samma sätt på övriga S21-modeller. S21 FE ska också få en baksida av plast och måtten ska vara 155,7 x 74,5 x 7,9mm vilket är något större än övriga S21-modeller men med samma tjocklek. Skärmen sägs bli 6,4 tum vilket alltså är 0,2 tum större än på övriga modeller. 

Samsung Galaxy S21 FE antas lanseras i höst och då i fem färger. 

Källa

Ämnen