Bildläcka

Nya renderingar: Så kan Apple Watch 7 se ut

Rendering publicerad av 91mobiles.com

Renderingar på den kommande Apple Watch 7 har dykt upp på nätet och genererat en del prat tillsammans med en annan rapport.

Publicerad Uppdaterad

Det har dykt upp renderingar på den kommande Apple Watch 7 som sägs komma från källor i branschen. Exakt hur pålitligt det är går väl att diskutera men de nya bilderna, om de är korrekta, ger vissa hintar om några nyheter i den kommande klockan. 

Apple Watch 7 ser ut att ha tagit designinspiration från de senaste Iphone, Ipad Pro och Ipad Air i och med att den har platta kanter. Det skulle i så fall innebära den största förändringen någonsin för Apple Watch som behållit samma designspråk sedan lanseringen. Nya designen ska ge utrymme för en större skärm, enligt en rapport ska skärmen vara 1,8 tum istället för 1,73 tum som föregångaren. Skärmen ska också vara 1,7 millimeter tunnare än hos sin föregångare, detta för att Apple ska ha tagit fram en ny teknik för att laminera skärmen och det skyddande glaset. På baksidan verkar samma sensorer som tidigare finnas vilket alltså borde innebära att samma funktioner dyker upp i nästkommande modell. 

I övrigt verkar designen följa samma linjer som tidigare med en fyrkantig skärm och två knappar på sidan, den ena i form av Apples digital crown som du även kan snurra på. Vad som kan skönjas på den nya renderingen är en högtalare som kanske är lite mer framträdande än tidigare. Troligen kommer den också att komma i samma storlekar som tidigare, det vill säga 40 eller 44mm. 

Lanseringen av Apple Watch 7 förväntas lanseras under ett digitalt event i September, samtidigt som Iphone 13. 

Källa