Nya Airpods

Nya rykten kring kommande Apple Airpods Pro Lite

Vi får se om den nya modellen av Airpod pro har kvar "stjälken" eller inte.

Enligt rykten ska Apple snart vara redo att lansera ett par nya trådlösa hörlurar som sägs vara en budgetmodell.

Publicerad Uppdaterad

Apple har gjort många förändringar på sista tiden. Man har stängt alla sina butiker utanför Kina och gjort om sin stora utvecklarkonferens till ett onlineevent. Men det kommer fortfarande att lanseras nya produkter. Den senaste det kommit lite rykten om är en uppdatering av deras trådlösa hörlurar Airpods. Den kommande modellen sägs heta Airpods Pro Lite. 

Några mängder av specifikationer för de nya hörlurarna har inte dykt upp, men de sägs i alla fall bjuda på aktiv brusreducering. Enligt uppgifter är fabrikerna redo att börja tillverka de nya hörlurarna och oron ska snarare ligga kring att efterfrågan sjunker på grund av coronaviruset istället för att produktionen skulle drabbas. 

Airpods är en av Apples populäraste produkter och har satt spår på marknaden i och med att i stort sett alla tillverkare numera har någon produkt i samma kategori. Ett par aningen billigare Airpods skulle sannolikt vara ett bra beslut för att ytterligare öka försäljningssiffrorna.

Även större proffslurar

Nyligen uppyäcktes även tecken på att Apple kan ha ett par hörlurar av större modell på gång. Ikoner i Ios 14 visar tecken på att det kommer även ett par bygellurar under Airpodsvarumärket och då med Apples enkla anslutning till enheter och med visning av batteristatus i Ios. Redan för två år sedan påstod den etablerade Apple-analytikern Ming-Chi Kuo att Apple hade ett par högpresterande hörlurar av den typen under utveckling. Av ikonen att döma släpps lurarna i svart och vitt eller grått. 

Källa