https://www.mobil.se/nyheter/oneplus-ppnar-best-llningssystem
557403
Nyheter
Inte bara för inbjudna

OnePlus öppnar beställningssystem

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Oneplusone_0.jpg?itok=otfkTvWV', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Oneplusone_0.jpg?itok=ePeByKWP', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/Oneplusone_0.jpg', w: 2000, h: 1333, title: ' ' },]
Nu ska det bli enklare att köpa billiga supermobilen Oneplus One.

Efterfrågan på Oneplus One har länge överstigit tillgången. Inte så konstigt med tanke på att specifikationerna är extremt höga i förhållande till priset på cirka 2500 kr för den billigaste modellen.

För att köpa mobilen har man varit tvungen att först komma över en inbjudan. Inbjudningarna har i sin tur lottats ut i begränsat antal, bland annat till Oneplus forummedlemmar och anhängare på Facebook.

Nu öppnar Oneplus för ett enklare sätt att beställa mobilen. Under en begränsad tid, med start i oktober, kommer det bli möjligt att lägga en förhandsbeställning på mobilen. Om Oneplus One finns i lager går beställningen iväg direkt. Om den är slut ska kunden få ett uppskattat leveransdatum.

Källa

Relaterade artiklar

Ämnen

Bilder