Obekräftade uppgifter

Påstådda specifikationer och lanseringsdatum för LG G7 dyker upp

En rad uppgifter om LG:s kommande flaggskeppstelefon G7 har nu läckt ut via en källa i Sydkorea. Om uppgifterna stämmer så är det en telefon med ganska imponerande prestanda som är på gång.

Publicerad Uppdaterad

Bara häromdagen kom uppgifter som tydde på att LG:s kommande flaggskeppstelefon G7 kommer att heta just G7. Detta efter att det tidigare cirkulerat uppgifter om att den koreanska elektronikjätten skulle överväga en helt ny strategi när det handlar om namnsättningen av sina flaggskepp. Nu kommer fler läckor som påstås avslöja både specifikationer och lanseringsdatum för enheten. 

6 GB arbetsminne

En av de mer spännande uppgifterna gör gällande att enheten kommer att få Qualcomms nya Snapdragon 845-chipp liksom hela 6 GB arbetsminne under skalet. Därmed skulle G7 bli ett rejält skutt rent prestandamässigt jämfört med föregångaren G6, som hade en Snapdragon 821-processor. Vidare påstås telefonen ”ärva” OLED-skärmen som finns på enheten V30. Telefonen ska även vara IP68-klassad. får dubbla kameror både fram och bak, trådlös laddning och FM-radio. Enligt uppgifterna ska telefonen släppas efter den 20 april, även om det är oklart på vilka marknader den blir aktuell initialt. 

Källa