Samsunglansering

Rykte: Då släpper Samsung tre nya telefoner – alla riktiga flaggskepp

Rendering baserad på rykten om Samsung Galaxy Note 20 plus

Nya läckor från tidigare pålitliga källor pekar på ett datum i början av augusti för lanseringen av Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Note 20 och Galaxy Fold 2.

Publicerad Uppdaterad

En av de mer pålitliga techläckarna Jon Prosser har angett datum för Samsung nästa stora lansering som ska innehålla tre nya telefoner. De förväntade modellerna som ska släppas är, enligt Prosser Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 och Galaxy Z Flip 5G. Datumet som sägs vara spikat är den femte augusti. Detta så länge det inte dyker upp något anmärkningsvärt som kan försena lanseringen, som antas hållas online. 

Säljstarten sägs vara ett par veckor senare, nämligen den 20e augusti. Men det borde ju vara flera Samsungprodukter på gång än de tre Prosser nämner. Såväl en Galaxy Watch 3, en ny surfplatta och de nya små hörlurarna. Men tidigare har Samsung lanserat den typen av produkter ett par dagar innan den stora telefonlanseringen för att inte göra den senare och tyngre lanseringen för överbelastad. 

Prosser nämner bara en Galaxy Note 20, trots att de allra flesta förväntar sig två modeller, oavsett om det är en Note 20 Plus och/eller en Note 20 Ultra tillsammans med en enklare modell. Möjligen utelämnar han den informationen helt enkelt för att han inte är säker, det är svårt att veta. 

Den nya Z Flip är sannolikt inte direkt en ny telefon utan bara samma modell men som nu getts stöd för 5G, så det är inte där fokus ligger. 

Som vanligt när det gäller rykten och läckor vet vi inte förrän det är dags. Och om det är dags den femte augusti, ja då får vi se då. 

Källa