https://www.mobil.se/nyheter/rykte-htc-klocka-kommer-i-juni
561375
Nyheter
Igen?

Rykte: HTC-klocka kommer i juni

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/htc-watch.jpg?itok=U9cfWQo9', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/htc-watch.jpg?itok=YFA6u-Wq', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/htc-watch.jpg', w: 650, h: 406, title: ' ' },]
HTC tycks ha en smart klocka på gång… igen.

HTC och smarta klockor har varit en följetong under väldigt lång tid. Det har gått mellan att de skulle släppa en klocka med eget system, via Android Wear, via sportbandet Grip som aldrig släpptes, via en aktivitetsmätare tillsammans med Under Armour som faktiskt släpptes, en klocka nu i februari och så vidare.

Än är historien inte slut. Nu har ryktesmaskinen Evan Blass, även känd som Evleaks, gått ut med att HTC faktiskt har en smartklocka på gång igen. Denna gång är det juni som anges som lanseringsmånad, eller närmare bestämt vecka 23, den 6-12 juni.

Några detaljer kring själva klockan finns däremot inte, men vi kan anta att det handlar om en Android Wear-klocka (kanske till och med en Nexus-klocka? Google I/O är ju bara några veckor tidigare och HTC är huvudmisstänkt för att göra Nexustelefoner i år. Det gör i så fall HTC till en av de fåtal tillverkare som visat upp en ny smartklocka i år, då det var enormt skralt med åtminstone Android Wear på både CES- och MWC-mässorna.