https://www.mobil.se/nyheter/rykte-note-edge-tappar-pennan
559211
Nyheter
Pennlöst

Rykte: Note Edge tappar pennan

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Samsung%20Galaxy%20Note%20Edge%20-%20sidospel.jpg?itok=HlzwnYXk', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Samsung%20Galaxy%20Note%20Edge%20-%20sidospel.jpg?itok=BKz7AFXO', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/Samsung%20Galaxy%20Note%20Edge%20-%20sidospel.jpg', w: 2000, h: 1500, title: ' ' },]
Samsung delar på Note-serien baserat på huruvida skärmen är böjd eller ej.

Vill du ha en penna till din mobil kan du inte få en böjd skärm. Det är i alla fall vad det senaste ryktet säger om Samsungs Note-serie, som är kända för just sin penna. Enligt en rapport som Sammobile fått tag i ligger delar av Note-serien under arbetsnamnet Project Zero 2. Project zero var som bekant arbetsnamnet för Galaxy S6 och S6 Edge och då blir Note en naturlig fortsättning på det hela.

Det verkar som om Galaxy Note 5 och uppföljaren till Galaxy Note Edge helt enkelt kommer att sära på sig enligt ryktet. Varianten med vanlig skärm behåller stödet för pennan, medan Note Edge i sin tur blir mer av en Galaxy S6 Edge med större skärm.

Båda enheterna förväntas dyka upp under IFA-mässan i september, särskilt efter att Samsungs boss JK Shin dementerade rykten om att Galaxy Note 5 skulle släppas redan under sommaren.

Bryr ni er alls om pennan eller är det mest skärmstorleken som är grejen med Note?

Relaterade artiklar