På gång?

Rykte: Xperia Z4 visas 20:e april

Nya rykten säger att vi snart får se nya toppmodellen från Sony.

Publicerad Uppdaterad

Det är via Gforgames som ryktet kommer om att Sony är nära förestående med att presentera Xperia Z4. Den 20:e april närmare bestämt om ryktet stämmer.

Däremot verkar det luta åt en ganska sparsmakad modell nu till sommaren, kanske för att Sony laddar för Xperia Z5 som det ryktades om tidigare idag. Det ska handla om en modell med 5,2 tum stor skärm med antingen Full HD eller QHD (1920x1080 eller 2560x1440 pixel) i upplösning tillsammans med en kamera med samma upplösning som tidigare och samma Snapdragon 801-chip som tidigare. Däremot ska arbetsminnet skrämts upp till fyra gigabyte.

Stämmer uppgifterna passar det bra in i ryktena om att Sony storsatsar framåt hösten och vintern med Xperia Z5, men också att det här kan röra sig om en lite billigare toppmodell som kanske inte behöver spränga tiotusenkronorsgränsen i stil med de värre varianterna av Galaxy S6 Edge och Iphone 6 Plus. Samma “inte riktigt toppmodell för den kommer senare”-tänk ryktas det ju även att LG kör på med G4, som presenteras i slutet av april.