Tre nyheter

Rykten: Nytt flaggskep från Motorola

Rykten på nätet gör gällande att Motorola har tre nya telefoner på gång, bland annat en ny toppmodell.

Publicerad Uppdaterad

Som vanligt när det gäller rykteskvarnarna på nätet är det omöjligt att veta om de har rätt eller inte, hur mycket som kanske kan vara rätt, eller om något alls är rätt. Men det sägs att Motorola har tre nya modeller på gång. Varav en ska vara ett nytt flaggskepp. 

Den nya toppmodellen sägs heta Motorola Edge Plus och ska få ett Snapdragon 865-chip likt de flesta toppmodellerna som lanserats i år. Däremot verkar den inte rå på Samsungs Galaxy S20 Ultra med sina 16GB RAM då det sägs att Edge plus får nöja sig med 12GB. Det sägs också att den kommer att få en aningen mindre skärm än S20 Ultra på 6,67 tum, men ändå få ett kraftigt batteri. Att kombinera ett kraftigt batteri med en lite mindre skärm är smart då det ger möjlighet till längre batteritid. Batteriet sägs ha en kapacitet runt 5200mAh. Skärmen sägs få en upplösning runt 2340 x 1080 och en uppdateringsfrekvens på runt 90Hz. Något som också ger bättre batteriprestanda än en högre uppdateringsfrekvens. 

De två andra modellerna som kallas Motorola One Mid och Motorola G8 Power Lite, har inte heller fått så många specifikationer läckta. Men det sägs att One Mid kommer att ha ett Snapdragon 675, ett batteri i 4000mAh-klassen och en skärm på 6,53 tum. 

G8 Power Lite sägs få ett stort batteri i 5000mAh-klassen men tillsammans med ett Mediatek Helio P35. 

Källa