Ny vikbar

Rykten: Så blir nya Motorola Razr 2

Den första vikbara Razr.

Enligt rykten ska den nya Razr som lanseras i höst ha fått en del uppgraderingar från föregångaren – och kanske till ett lägre pris.

Publicerad Uppdaterad

Motorola Razr återkom förra året med en vikbar skärm och med en förhållandevis hög prislapp i jämförelse med de specifikationer den var begåvad med. Nu har det börjat ryktas om en uppföljare som ska få, enligt ryktena, bättre prestanda, men fortfarande inte i klass med konkurrensen inom det vikbara fältet. 

Det sägs att den nya Razr ska få ett Snapdragon 765 istället för det 710-chipset som den nuvarande modellen har. Lagring och minne ska petas upp från 128 och 6GB till 256 och 8GB. Batterikapaciteten ska gå upp från 2510 mAh till 2845 mAh. 

Huvudkameran på baksidan kommer, tydligen, att ha en upplösning på 48 megapixlar och den framåtvända kameran får 20 megapixlar. Detta är en hyfsad uppgradering från de 16 respektive 5 megapixlar som den första modellen hade. Men det är fortfarande inte riktigt i klass med vad konkurrenterna kan leverera. Några detaljer kring priset har inte dykt upp än, men det vore kanske rimligt att Motorola sänkte prislappen något för att kunna konkurrera. Enligt ryktena ska den nya Razr lanseras i september.

Källa