Generöst erbjudande

Samsung ger dig mobil eller platta på köpet

Samsung har just nu ett ovanligt generöst erbjudande. När du köper en Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5 eller en Galaxy Z Fold 5 får du en mobil, en surfplatta eller en Chromebook på köpet. 

Samsungs erbjudande ser ut som följer: Om du köper en Samsung Galaxy S23 av valfri modell, en Galaxy Z Flip 5 eller en Galaxy Z Fold 5 kan du välja att på köpet få en till mobiltelefon, en surfplatta eller en Chromebook.

Erbjudandet gäller såväl på Samsungs hemsida som hos återförsäljare, både teleoperatörer och andra butiker. Det är oklart hur länge kampanjen är tänkt att pågå, Samsung anger inget sistadatum.

De enheter du har att välja mellan är en Samsung Galaxy Tab A8 4G, en Chromebook Go 14" eller en Samsung Galaxy A23 5G. Alla har ett uppgivet värde på mellan 3000 och 3500 kronor.

Samsung Galaxy Tab A8 4G och Samsung Galaxy A23 5G lanserades för 1,5 år sedan.  Galaxy A23 fick vi aldrig chansen att testa men det är en mobil med 6,6-tums LCD-skärm, chipsetet Snapdragon 680, stöd för 5G och huvudkamera på 50 megapixel med optisk bildstabilisering. Vårt test av Samsung Galaxy Tab A8 kan du däremot läsa här.