https://www.mobil.se/nyheter/samsung-kan-presentera-nya-wearable-enheter-i-kv-ll
563886
Nyheter
Teaser skvallrar om nya produkter på IFA

Samsung kan presentera nya wearable-enheter i kväll

En färsk teaser från Samsung skvallrar om nya prylar ikväll.
Den som hade hoppats på nya smartwatch-enheter från Samsung i samband med Note 8-lanseringen fick se sig blåst på konfekten. Men en färsk inbjudan från den koreanska elektronikjätten tyder på att man har nya prylar på gång i samband med IFA-mässan i Berlin.

IFA-mässan i Berlin – Europas i särklass största konsumentelektronik-mässa – drar förvisso inte igång officiellt förrän på fredag. Men som vanligt kommer flera stora tillverkare att lansera produkter innan dess. Och klockan 18 ikväll smäller det, när Samsung bjuder in till livestreamat lanseringsevent. Samsung har redan tidigare bekräftat att man har nya smartwatch-enheter på gång, och att vi inte skulle få se någon av dem ikväll faller nästan på sin egen orimlighet. Sannolikt lär vi få stifta bekantskap med både Gear Fit 2 Pro (som redan tidigare läckt ut av misstag) samt nya Gear S. 

Fler prylar

Men Samsung tycks även ha andra produkter på gång till kvällens event. Det ska handla om uppkopplade prylar som ”kan integreras i vardagen och som kan förenkla vår evolverande och allt mer uppkopplade livsstil”. Det låter onekligen som att det handlar om prylar för det smarta hemmet, men exakt vad det kan handla om får vi vänta med att se till ikväll. Mobil är på plats på eventet i Berlin och kommer att rapportera om de prylar som lanseras under kvällen. Eventet följer du live här.