Rykten

Samsung råkar visa Galaxy S21 FE på egna sajten innan lansering

En techläckare på twitter har enligt uppgift lyckats se att Samsung råkade publicera den kommande S21 FE på sin hemsida. Något som skulle kunna vara ett tecken på att den snart lanseras skarpt.

Publicerad Uppdaterad

Det råder ingen brist på rykten och så kallade läckor kring Samsungs Galaxy S21 FE. En av de saker som satt sprätt på det senaste snacket är att Samsung råkade publicera den på sin hemsida. Ett tecken så gott som något på att mobilen faktiskt finns och sannolikt kommer snart. Tillräckligt snart för att någon ska ha råkat trycka på fel knapp en snabbis. Men det som man kan sluta sig till, kanske, nu är väl att telefonen kommer att ha en 6,4 tums Amoled infinity-o display med full HD+-upplösning med en skärmuppdateringsfrekvens på 120Hz. Infinity-o är alltså Samsungs namn på en skärm som har kamera i ett kamerahål sentrerat i toppen. Vad för chip som kommer att driva den kan ju komma att bero på vilken marknad den ska säljas inom, men sannolikt handlar det om Samsungs egna Exynos 2100 eller Qualcomms Snapdragon 888, alltså inte det nyligen släppta toppchippet. Lagringsalternativen är 128 eller 256 GB. 

På kamerafronten ser det ut som om det kommer att vara en trippelkamerauppsättning med 12, 12 och 8 megapixlar. Med en framåtvänd kamera på 32 megapixlar. 

4500 mAh hittas i batteriet och det ska stödja 25 W snabbladdning via sladd samt trådlös laddning. När den ska lanseras är ännu inte officiellt, men det sägs att det blir strax efter nyår. 

Källa