Unpacked Episode 2

Samsung visar Note 3 i september

Galaxy Note 3 kommer att visas i början av september, tillsammans med en rad andra intressanta nyheter.

Publicerad Uppdaterad

Samsung Unpacked är namnet på Samsungs event där de presenterar stora nyheter, nu senast handlade det om Galaxy S4  Den fjärde september är det dags igen, denna gång i Berlin (antagligen i anslutning till IFA-mässan) och enligt inbjudan ombeds vi ”notera” datumet, vilket således närmast bekräftar att Galaxy Note 3 kommer att visas upp under eventet om någon fortfarande trodde något annat.

När det gäller Galaxy Note 3 så verkar enhetens hårdvara bli mer och mer spikad. Nyligen dök prestandasiffror upp för enheten i testprogrammet Antutus databas, där Galaxy Note 3 fick totalsiffran 22361. Nuvarande toppmodellen Galaxy S4 ska enligt källan ha fått 21089 i samma test (även om vår omgång i Antutu gav Galaxy S4 24938 poäng, så sifforna ska tas med en nypa salt).

Fler nyheter på Unpacked

Två andra rykten har poppat upp också och kan troligen komma att visas upp i samband med Unpacked-eventet. Den omtalade smarta klockan från Samsung ska enligt en patentansökan ha fått namnet Samsung Galaxy Gear och med tidigare läckta skisser på enheten är det inte omöjligt att vi får se en första version av klockan på Unpacked i september.

En lite mer udda fågel som känns mer riktad till den asiatiska marknaden är Samsung Galaxy Golden. Det rör sig om den gamla ryktestelefonen Galaxy Flip med nytt namn och läckta bilder. Telefonen i sig är en klassisk vikbar telefon med vanlig numerisk knappsats. Denna gång handlar det dock om Android under skalet och två 3,7 tum stora Amoled-skärmar tillsammans med ett Snapdragon 400-chip under skalet.

Att vi får se Note 3 under eventet är uppenbart, men de andra två är lite mer osäkra och något som framtiden får utvisa. Vad tror ni? Kommer Samsung att överraska med något utöver Note 3 under eventet?

Källa