Inget på köpet

Samsungs nya Flip, Fold, Tab och Watch 6 har säljstart – förbokningserbjudandet inte längre tillgängligt

Den som förbokar sin telefon eller smartklocka får ofta något extra och det var fallet även med Samsungs nya. Dubbel lagring utan extra kostnad eller hörlurarna Buds2 på köpet var det som gällde, men nu är det ordinarie priser som gäller.

Publicerad Uppdaterad

Den som förbokat sin telefon får leveransen nu i dagarna och samtidigt är det alltså säljstart i butiker, fysiska och online, för alla de nya produkter som Samsung lanserade under Unpacked nyligen.

Enligt Anders Elmby som är Nordenchef för Samsungs mobilverksamhet har bolaget sett en ökning av antalet förbeställningar denna gång. Av de kunder som förbeställt Galaxy Tab S9-serien så har 60 procent valt den största modellen, Tab S9 Ultra.

De vikbara telefonerna Flip 5 och Fold 5 erbjuder måttfulla uppgraderingar jämfört med tidigare modeller och de största skillnaderna är att Flip fått en större utvändig skärm samt att båda telefonerna fått nya gångjärn som eliminerar glipan mellan skärmhalvorna när telefonen är ihopvikt.

Tittar vi på klockorna så har de fått större skärm och smalare kanter runt om. I fallet med Watch 6 Classic har det skett på bekostnad av batterikapaciteten, i alla fall om man jämför med fjolårets Watch 5 Pro som fortsatt finns till försäljning med en delvis annan funktionsuppsättning och med ett större batteri.