Inför Mobilgalan

Sista chansen att rösta om Guldmobilen 2013

Den 7 november är det dags för årets Mobilgala då åtråvärda Guldmobiler delas ut till årets främsta innovatörer och bästa mobilföretag. Du kan vara med och avgöra vilka som vinner. Här kan du lägga din röst i de Guldmobilskategorier där Mobils läsare tillsammans med redaktionen fäller avgörandet.

Publicerad Uppdaterad

Mobils redaktion har nominerat de mobiler, surfplattor och mobila tjänster som imponerat mest på oss under året som varit. Vinnarna presenteras på Mobilgalan den 7 november på Berns Salonger i Stockholm. Idag är det sista dagen för att rösta. Se till att lämna din röst och säkra att rätt vinnare får ett pris.

Klicka på starta undersökningen nedan för att rösta på årets mobiler, surfplattor och mobila tjänster.

Lämna gärna en kommentar, men använd formuläret nedan om du vill rösta!

Problem med att svara på undersökningen? Klicka här istället.

Du kan se vilka som blev nominerade i jurykategorierna här.

Obs! Omröstningen stängs idag den 28 oktober.

var _polldaddy = [] || _polldaddy; _polldaddy.push( { type: "iframe", auto: "1", domain: "mobil.polldaddy.com/s/", id: "omrostning-guldmobilen-2013", placeholder: "pd_1381824831" } ); (function(d,c,j){if(!document.getElementById(j)){var pd=d.createElement(c),s;pd.id=j;pd.src=('https:'==document.location.protocol)?'https://polldaddy.com/survey.js':'http://i0.poll.fm/survey.js';s=document.getElementsByTagName(c)[0];s.parentNode.insertBefore(pd,s);}}(document,'script','pd-embed'));