Suddig läcka

Smartwatch 3 med Android Wear på bild

Tillsammans med uppföljaren till Sonys Smartband har en suddig bild på Smartwatch 3 dykt upp, där Android Wear nämns i sammanhanget.

Publicerad Uppdaterad

I talet om tidigare läckor har det pratats om att Sony skulle hoppa över Android Wear och Googles system för uppkopplade klockor till sin tredje (tekniskt sett fjärde) generation av smartklockor. Tillsammans med ovanstående, närmast kriminellt suddiga, bild på klockan har det däremot dykt upp uppgifter om att klockan trots allt kommer att köra Android Wear istället för Sonys eget system.

Klockan ska ha en 1,68 tum stor display med upplösningen 320 x 320 pixel och vara vatten- och dammsäkrad enligt IP58, men fler detaljer än så finns inte att tillgå. Tyvärr ser det även ut som om armbandet inte är utbytbart, som det var på Smartwatch 2.

Med på bilden är även Smartband Talk, som ska vara en uppföljare till Sony Smartband som släpptes tidigare i år. Utöver en böjd Oled-skärm låter det lite som att bandet även ska kunna fungera som headset, inte helt olikt Huawei Talkband B1.

Gör Sony rätt som skippar sitt eget system i kommande generation smarta klockor för att sälla sig till Google, eller är det bättre för mångfalden med deras eget system? Imorgon vet vi med säkerhet.