https://www.mobil.se/nyheter/stort-julevent-i-pok-mon-go
562585
Nyheter
Äggdagar

Stort julevent i Pokémon Go

Niantics julevent i Pokémon Go får oss nästan att tro att det är påsk.

Om du inte spelar Pokémon Go regelbundet kanske du har missat Niantics enorma julevent i flera delar som drog igång på juldagen. För att sammanfatta det ser det ut på följande sätt.

25:e december till 3:e januari. Ägg från Pokéstops har större chans att innehålla någon av de nya bebismonstren från generation två. Första snurret på ett Pokéstop varje dag ger dig även en äggkläckare för engångsbruk för att du snabbare ska kunna kläcka ägg.
I butiken hittar du även julklappar i form av föremålspaket till riktigt bra priser. Paketet ”Special Box” ger dig 10 Great Balls och två äggkläckare för 250 av spelet pengar (äggkläckarna kostar annars 300 bara de, great balls går normalt inte att köpa). ”Great Box” ger dig 20 Great Balls, två incense och fyra äggkläckare för 550 spelpengar (där de två senare i löst skick landar på 760 av spelets pengar). ”Ultra Box för 1500 spelpengar ger dig 25 incense, sex äggkläckare och 20 Ultra balls (Ultra balls går normalt inte att köpa, medan paketets två första bitar normalt går på 2150 spelpengar.

30:e december till 8:e januari. De tre startmonstren från första generationen, Charmander, Squirtle och Bulbasaur kommer att dyka upp betydligt oftare i det vilda. Samtidigt kommer alla Lure som lagts på Pokéstop att räcka i en timme istället för en halvtimme som det normalt är.
Samtidigt kommer specialversionen av Pikachu med tomteluva som dök upp för ett tag sedan att finnas kvar fram till den 29:e december.

Må så vara att det inte handlar om dubbla mängder erfarenhetspoäng eller godis som tidigare event bjudit på, men det känns ändå som ett ganska rejält event. Spelar du fortfarande Pokémon go? Berätta hur det går i kommentarerna.

Pokémon go

Relaterade artiklar

Ämnen