Får Oxygen OS 9.5.7

Uppdatering nu till Oneplus 7 Pro: Ger bättre kamera

Oneplus håller på att rulla ut en uppdatering av sitt Oxygen OS och huvuddelen av förbättringarna siktar in sig på kameran hos Oneplus 7 Pro.

Publicerad Uppdaterad

På Mobil har vi fått möjlighet att testa uppdateringen en tid innan den rullat ut och det är till exempel en Oneplus 7 Pro med den nya mjukvaran som var med i vårt stora jämförande test av flaggskeppsmobiler och gjorde bra ifrån sig där.

Framförallt så innebär uppdateringen till Oxygen OS 9.5.7 förbättringar av kontrast och färgåtergivning. Till uppdateringen hör även förbättrad autofokus, bättre resultat när du tar bilder i mörker och ett HDR-läge som ska vara förbättrat även det.

Utöver kamerauppdateringarna så innebär uppdateringen till Oxygen OS 9.5.7 även att Oneplus 7 Pro som ju har tre kameror på baksidan, selfiekamera som skjuts upp från telefonens topp och riktigt bra prestanda även att telefonen får en del buggfixar. Att trycka två gånger på skärmen för väcka telefonen ska nu fungera bättre, du ska få bättre ljudkvalitet för röstsamtal du ringer i tredjepartsappar och pekskärmen ska ha fått bättre respons än innan.

Ser man på bilder tagna före och efter uppdateringen handlar det inte om några extrema skillnader, men ändå märkbara och till det bättre.