Budget från Samsung

Uppgifter om att Samsung släpper Galaxy A22 5G i Europa

För många kan budgetluren bli inkörsporten till 5G.

Publicerad Uppdaterad

Även om Samsungs Galaxy A22 5G officiellt inte har lanserats ännu, så dyker det ändå upp information om vad vi kan komma att förvänta oss av företagets budgetlur. Enligt uppgifter till Galaxyclub.nl ska telefonen snart vara på väg och de bekräftar också vilka färger som blir tillgängliga. Samsung själva har dock alltså inte bekräftat uppgifterna. Mycket tyder på att det är ett annat företag än Samsung själva som tillverkar telefonen, men att den kommer att säljas som en del av Samsungs Galaxy-varumärke.

Det finns inte någon information om specifikationer, men det ryktas om att det kommer att släppas i två olika modeller där det blir mängden arbetsminne och lagringsutrymme som skiljer dem åt, samt att de kommer att använda MediaTek Dimensity 700 under huven.

I Europa blir det fyra olika färger att välja mellan - grå, vit, ljusgrön och purpur.

Det finns inte någon prisuppgift för Galaxy A22 5G, men prislappen lär hamna en bit under den nyligen lanserade Galaxy A32 5G som går att få tag på för under 2500-3000 kronor beroende på modell. Om det stämmer kan A22 5G komma att hamna någonstans i trakterna av 2200 - 2500 kronor.

Källa