Läckt klipp

Video: Se Ios 7 Beta på Ipad

Ett läckt videoklipp visar hur betaversionen av nya Ios 7 ser ut på Apples största surfplatta.

Publicerad Uppdaterad

Förra veckan visade Apple äntligen upp den nya och kraftigt omarbetade versionen av sitt mobila operativsystem Ios. Mobil har sammanfattat alla nyheter i Ios 7 här,  och ni som är intresserade av en fördjupning hittar en lista med 16 dolda funktioner här.

Fortfarande under utveckling 

Iphone i all ära, men under WWDC 2013 fick vi inte se en skymt av den version av Ios 7 som är anpassad för Ipad. Nu har det dykt upp en läckt video på den ryska sajten Rozetked som påstår sig visa upp just detta.

Ios 7 är fortfarande under utveckling, och betan i klippet nedan har några uppenbara buggar. Men det som är intressant med klippet är att vi får en viss inblick när det gäller både likheter och skillnader i de olika Ios 7-versionerna. 

Ska släppas "i höst"

Apple har ännu inte gått ut med något datum för när den slutgiltiga versionen av Ios 7 ska släppas. Under en presentationen talades det om att detta ska ske "i höst", och en kvalificerad gissning är detta blir i september.

För oss med begränade färdigheter i det ryska språket går det att aktivera engelska undertexter genom att klicka på bildtext-ikonen i klippets meny (den andra ikonen från vänster).