1
1
https://www.mobil.se/nyheter/vikbar-iphone-kan-fa-stod-for-apple-pencil
569936
Nyheter
falskt
Vikbar Iphone

Vikbar Iphone kan få stöd för Apple Pencil

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/vikbariphone.jpg?itok=4Ln-WR1w', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/vikbariphone.jpg?itok=5Wym22Tp', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/vikbariphone.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Läckor och rykten kring hur Apples kommande vikbara Iphone ska bli är många. Här sammanfattar vi några av dem.

Det har ju tisslat och tasslats om att Apple skulle ha en vikbar telefon under utveckling. Enligt vissa källor ska det handla om en vikbar design i stil med Samsung Galaxy Z Flip och Motorola Razr. Det skulle betyda att det antagligen blir den största konkurrenten till just Samsungs Flip-serie.  

Även olika storlekar har diskuterats och en möjlighet skulle vara att en vikbar Iphone skulle vara ungefär lika stor som Iphone 12 Pro Max när den viks upp. Det har också pratats om att den första vikbara kommer att bli en Ipad. 

Rykten kring den nya vikbara telefonen har också påpekat att den kan komma att bli kompatibel med Apple Pencil. Det är rimligt eftersom Apple har stöd för Apple Pencil i flera av sina Ipad-modeller och en vikbar Iphone till viss del skulle konkurrera om de mindre Iphone-modellernas kunder. 

Sannolikt kommer alla dessa lösa rykten att kristalliseras mer närmare lanseringen vilken sannolikt ligger ganska långt borta. Vissa menar att lanseringen inte kommer förrän 2023, och det är väl först då vi egentligen kommer att veta vad som gäller.

Källa