Annons

Från djupsömn till havsdjup

Withings lanserar exklusiv dykarklocka

Hybridklockan Scanwatch Nova hela vägen från havsdjupet till sängen.

Withings meddelar att de idag lanserar en ny smartklocka av exklusivare snitt i form av Scanwatch Nova. Klockan bygger vidare på teknik som presenterades i Scanwatch 2 i höstas, men nu har man dragit tekniken ett varv extra.

Scanwatch Nova erbjuder en omfattade hälsomätning med sensorer för EKG, SpO2 och kroppstemperatur, hjärtfrekvens- och accelerometerkalibreringar. Summan av allt detta gör att klockan kan informera användaren om eventuellt hjärtflimmer, andningsstörningar eller om det dyker upp tecken på att en sjukdom är i antågande.

Den mest framträdande aktivitetsfunktionen som klockan erbjuder är också en del av hur den benämns – som en dykarklocka. Den har en roterande boett i keramik och rostfritt stål med lasergraverade markeringar av standardmått för dykning. Den klarar ner till tio atmosfärers tryck och hybridklockan har bland annat Luminova-belagda för att kunna visa information i svagt ljus. Bakom visarna visas informationen på en oledskärm.

Enligt Withings själva ligger batteritiden på upp till 30 dagar.

Från idag kan Withings Scanwatch Nova beställas på Withings hemsida i färgerna blått, grönt och svart för 599.95 euro, och i början av 2024 kommer klockan även att finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare.