Allt innehåll på sidan är annons
Företag
hej
hoj
huj
0
0
https://www.mobil.se/partner/basta-fotoapparna-till-huawei-p40-serien
568830
Partner
falskt
Annons från Huawei

Bästa fotoapparna till Huawei P40-serien

● BILDSPEL
Huawei P40-serien är gjord med fotografering i fokus och testvinnaren P40 Pro får nu en ännu mer maxad kompis i nya P40 Pro+. Såhär kommer du åt de bästa fotoapparna till Huaweis marknadsledande kameramobiler.

Med Huawei P40-serien fångar du ögonblick och skeenden med en kamera i absoluta toppklass. Huawei är särskilt bra på fotografering i svagt ljus och ger bra bildkvalitet över hela bildytan. 

Huawei har med P40 Pro+ byggt vidare på den testvinnande kameran i systermodellen P40 Pro. Och kameran i den senaste flaggskeppsmodellen är kompromisslös och ger fantastiska möjligheter med avancerade zoom-funktioner och exceptionellt makro-läge.

Med Huaweis Androidtelefoner i P40-serien får du tillgång till en rad fotoappar som kan förstärka ditt bildskapande ännu mer.

Smarta appar i Huawei AppGallery

Hela nya P40-serien är Android-baserade precis som tidigare men har Huaweis egna AppGallery som bas för att ladda hem appar. Där finns både internationella och lokala appar redan nu och utökas dessutom i snabb takt.

Bland svenska appar hittar vi till exempel BankID, Swish, Freja eID, Foodora, Sleepcycle, KRY, Hitta.se, Biluppgifter, Telldus Live! mobile, TV-matchen, Storytel, Nextory och Truecaller. Utöver det finns det även weblänkar för till exempel de största nyhetssajterna men även många andra användbara tjänster.

Några tips på fotoappar som finns i AppGallery är till exempel redigerings- och filterapparna Camera360, Mix och PicsArt, PhotoGrid där du kan skapa bildkollage från omkring 500 mallar, och selfieapparna Sweet Selfie och Bestie. 

Ladda ner favoritapparna med App Search

Fotoappar som Lightroom, Snapseed, FaceApp och Boomerang finns inte i Huawei AppGallery, men med Huaweis inbyggda sökmotor App Search (kommer i slutet av sommaren 2020) och appen Petal Search (finns i AppGallery) kan de här vassa fotoapparna laddas ner ändå till Huaweis flaggskeppsmobiler P40, P40 Pro eller P40 Pro+.

Lightroom finns i en version som heter Lightroom for Samsung, men när man väl startat appen ser den ut precis som den Lightroom-appen gör på andra Androidtelefoner.

Sök efter appen via App Search eller Petal Search. Finns appen så betyder det att du kan ladda ner programfilen. Det sker antingen via direkt nedladdning eller genom en länk där du kan ladda ner din sökta app. 

För över appar med Phone Clone

Har du de här apparna, eller andra favoritappar, på en tidigare Androidtelefon så kan du också använda Phone Clone för att föra över apparna till din nya Android i Huawei P40-serien. Phone Clone finns i såväl Google Play som Huawei AppGallery. Du laddar ner appen på din gamla och nya telefon och följer sedan anvisningarna för att kopiera över de önskade apparna.

Publicerad: 26 jun 2020 - 13:00