Annons från Huawei

Guide: Hitta din favorit bland Huaweis wearables

Från aktivitetsarmband till smartklockor – Huawei erbjuder hela skalan av bärbara smarta enheter. Oavsett om du vill ha det enkla eller mer avancerade alternativet med exklusiva material och många funktioner. Här hjälper vi dig hitta rätt wearable för dig.

Gemensamt för alla Huaweis smarta klockor och aktivitetsarmband är att de är kompatibla med både Android och iOS. De ger dig också upp till två veckors batteritid vid normal användning (förutom Watch Fit 2 som ger upp till tio dagar). Med lång batteritid slipper du ladda så ofta och kan använda klockorna mer och ta vara på alla funktioner – som till exempel always-on där skärmen alltid är på, mätning av kroppstemperatur och den inbyggda coachen TruSport som hjälper dig med träningen.

Huaweis uppställning med wearables är i det närmaste komplett med allt ifrån det enkla träningsarmbandet till den avancerade snyggklockan packad med funktioner.

Watch GT 3 Pro – när du vill ha allt och lite till

När design, material och funktion är det viktigaste på en och samma gång finns Watch GT 3 Pro. Toppvarianterna av klockan är Titanium Edition och Ceramic Edition. Här har Huawei inte sparat in på materialen. De är också fullmatade med funktioner för att mäta träning, sömn, steg, syreupptagningsförmåga, stress, kroppstemperatur och EKG. Klockan är dessutom vattentålig i både salt och bräckt vatten och klarar fridykning ner till 30 meter. 

Totalt finns fem modeller av Watch GT 3 Pro och priserna går från 3 990 – 5 490 kronor.

Watch GT 3 – snygg, smart och hjälper dig hem

En av de mest populära smartklockorna är Watch GT 3. Den passar dig som vill ha en elegant följeslagare. Baksidan är rundad för att klockan ska sitta bra. Förutom att det är skönt med en välsittande klocka så ger det också bättre mätning. Den har mängder med funktioner, bland annat Route Back som hjälper dig hem om du sprungit eller gått vilse. Klockan kan också mäta din kroppstemperatur.

Huawei Watch GT 3 finns bland annat med rostfritt stål eller ett guldfärgat milanesiskt armband. Du kan välja mellan storlekarna 42 mm och 46 mm och priserna ligger mellan 2 990 – 3 490 kronor.

Här köper du Huaweis wearables till bästa pris.

Watch GT Runner – för dig som vill bli en bättre löpare

Exakt pulsmätning i realtid, Dual GPS för snabbare och mer precis GPS-position, roterande krona, en stor, tydlig och skarp skärm och inte minst avancerade funktioner för löpning gör Watch GT Runner till smartklockan som passar dig som löptränar eller vill komma i gång. 

Funktionen TruSport är hjärtat i klockan och kan guida såväl nybörjaren som den mer erfarna löparen. Klockan rekommenderar individuellt anpassade, dynamiska träningsområden baserat på användarens fysiologiska kapacitet. Funktionen kan också bland annat räkna ut arbetsbelastningen, träningsstressen, prestationsnivån och återhämtningsnivån. 

Du kan använda appar såsom Adidas Runtastic, Fitify, Komoot och Health Sync, eller föra över information till Strava via appen Huawei Health om så önskas.

Klockan, som finns i svart, lanserades i maj och kostar 2 490 kronor.

Watch Fit 2 – väger endast 26 gram

Den lättaste smartklockan i Huaweis lineup än så länge. Watch Fit 2 väger in på endast 26 gram. De grammen ger dig batteritid upp till tio dagar, samtal via bluetooth, snabbladdning, en stor 1/74”-skärm och automatisk mätning av steg, sömn, träning och syreupptagningsförmåga med mera. Finns som Active (i svart och rosa) för 1 490 kronor och Classic (i vitt läder) för 1 890 kronor. Det som skiljer sig är att banden har olika material och färger.

Passar dig som vill ha lite mer än bara ett aktivitetsarmband, men samtidigt inte en tung klocka. Watch Fit 2 känns knappt när du bär den, men ger dig ändå många funktioner i nivå med en mer avancerad smartklocka.

Huawei Band 7 – för dig som vill mäta din hälsa

Band 7 är lätt att bära och ger dig det mest väsentliga – som tränings- och hälsomätning dygnet runt, påminnelser, meddelanden och möjligheten att svara på samtal. Kostar 690 kronor och finns i färgerna svart, rosa och grön. 

Huawei hälsa

Alla wearables kommer med appen Huawei Health som finns för Android och iOS. Appen är basen där du får en tydlig översikt över din hälsa och träning. Här kan du se all data, mäta hur träningen går, byta urtavlor (gäller klockorna) och enkelt byta mellan olika Huawei-enheter. Du kan ladda ner appar via appen och du som är löpare kan via appen även föra över informationen till Strava. 

Här hittar du alla Huaweis smartklockor och aktivitetsarmband.