Allt innehåll på sidan är annons
Företag
hej
hoj
huj
https://www.mobil.se/partner/utveckla-iot-losningar-snabbare
565554
Partner
Alfasoft

Utveckla IoT-lösningar snabbare!

Intel System Studio är en verktygssvit som får ut dina IoT-applikationer och system snabbare på marknaden och med en kraftigt förbättrad prestanda.

Smarta, uppkopplade enheter finns överallt och blir mer och mer komplexa för varje dag som går. Intel System Studio möter dagens krav som IoT- och systemutvecklare står inför genom att hjälpa dem leverera optimerade produkter för Intel arkitektbaserade plattformar. Intel System Studio är en omfattande svit som innehåller avancerade verktyg och tekniker för att hjälpa till att leverera energieffektiva, högpresterande, smarta, anslutna enheter över breda system- och IoT-plattformar.

Intel System Studio hjälper utvecklare av IoT-applikationer och system att snabbare gå från prototyp till produkt. I sviten ingår verktyg för hela utvecklingscykeln inklusive Intels marknadsledande kompilatorer och bibliotek för optimerad prestanda. I sviten ingår även felsöknings- och spårningsverktyg för att isolera och lösa komplexa defekter samt analysverktyg för att förbättra prestanda och effektiviteten på IoT-applikationen.

Vad gör Intel System Studio?

Snabbar upp utvecklingen av system och IoT-applikationer. Utveckla snabbare med verktyg som erbjuder djup plattformsinblick. Förbättrar prestanda och energieffekten. 

Systembaserade analysatorer, kompilatorer och bibliotek ger ett smartare sätt att utveckla smart kod och öka både effektivitet och prestanda.

Stärker systemets tillförlitlighet. Förbättrar snabbt och enkelt systemstabiliteten genom att använda djupgående, systemövergripande debuggers och analysatorer.

​Vilka​ behöver Intel System Studio?

Enhetstillverkare som letar efter kortare systemuppsättning och valideringscykler.

Systemintegratörer som behöver snabbare mjukvarupacks -integration och optimering. 

IoT-applikationsutvecklare som effektivt vill leverera nya möjligheter med tillgång till molnkontakter och sensorer för lösningar som smart körning, perceptiv beräkning och mer.

​Visst ​låter Intel System Studio intressant för dig​?​

​ ​

Kontakta Alfasoft så berättar vi mer!

Alfasoft är Intel Softwares auktoriserade återförsäljare av mjukvaror i Norden. Du når oss på:

Email: info@alfasoft.se

Telefon: 031-604 380

Alternativt gå in få vår hemsida för att läsa mer.

Publicerad: 6 jul 2018 - 13:40