Beats, Jabra, Bose, Anker, Sennheiser

Mobil tipsar: Bästa hörlurarna för löpningen

Här reder vi ut lite för- och nackdelar med olika hörlurar specifikt för dig som vill lyssna på musik under löpträningen.

Publicerad Uppdaterad

Sportlurar för löpturen

Fråga: Jag funderar på Beats, Jabra eller Bose. Viktigt att de sitter som en smäck och huvudsakligen att ljudet är bra. Använder nu temporärt mina Bose Soundsport (sladd) och ljudet gillar jag men de är rätt stora. Funderar också på Shokz för cykling/löpning.

Erik Mörner svarar: Anker Soundcore Sport X10 sitter superstadigt, har helt okej musikljud, inte imponerande för samtal. Sen har vi ju till exempel https://www.mobil.se/tester/produkttester/test-sennheiser-sport-true-wir... men som jag är inne lite på i det testet ska man nog inte stirra sig blind på just ”Sport”-headset, många headset klarar bra at både användas til vardags och när du tränar. Så länge de sitter stadigt då och klarar fukt och har bra ljud.

Det finns många att välja bland: https://www.mobil.se/test-basta-true-wireless-horlurar

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Det här tipset publicerades ursprungligen här i november då redaktionen svarade på samlade läsarfrågor.