Klassiker

Tips till din Motorola: Väck ficklampa och kamera i farten

Är du van Motorolaanvändare är säkert dessa redan en favorit, men för er andra tipsar vi om hur du enklare slår på kamera och ficklampa i din Motorola-mobil.

Publicerad Uppdaterad

Tänd ficklampan och väck kameran med rörelser

Har du haft en Motorolatelefon tidigare kan du säkert de här, men är du ny på märket är det här två funktioner som är så praktiska att man undrar varför ingen kopierat dem. Ficklampan tänder du genom att hugga två gånger i luften med mobilen, som alternativ till att bläddra fram den i mobilens meny. Kameran kan du slå på genom att vippa två gånger med mobilen. Du kan ställa in så att du väcker kameran genom att dubbeltrycka på av/på-knappen också som du kanske är mer van vid, men det fiffiga med att vippa på mobilen är att du kan göra det i rörelsen när du tar fram mobilen så att kameran är igång redan när du fått upp den och ska peka den mot motivet.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här.