Superupplösning och Octa core

Rykte: LG G3 får fingeravtrycksläsare

LG G2 är inte gammal på marknaden, men redan nu har det börjat ryktas om uppföljaren och nya detaljer kring företagets smarta klocka.

Publicerad Uppdaterad

LG G2 har egentligen precis släppts. Men i vanlig LG-ordning verkar det som om företaget har bråttom med nästa version (Optimus G Pro dök ju upp inte allt för långt efter Optimus G som exempel). Nu har de första ryktena kring LG G3 dykt upp.

Först och främst verkar det som om enheten kommer att utrustas med fingeravtrycksläsare, precis som Iphone 5s och HTC One Max. Vi får dock hoppas att den fungerar bättre än den sistnämnda.

Utöver fingeravtrycksläsare kommer enheten utrustas med åttakärnig processor av LG:s egen design, en skärm med upplösningen 2560x1440 och en kamera på 16 megapixel.

Några lanseringsplaner har inte avslöjats än. Men Då LG ska vara missnöjda med hur G2 sålt kan de ske rätt tidigt nästa år.

Arch

Utöver G3 har det dykt upp ett mindre rykte kring LG:s smarta klocka. Meningarna hos källorna går isär lite, men företaget har antingen en eller två klockor på gång. Rör det sig om två enheter kommer den ena att vara hälso- och träningsinriktad och dra nytta av en hälsotjänst kallad LG G Health. Troligen rör det sig om en klockmodell dock, där hälsotjänsten finns inbyggd. Namnet på klockan har börjat snurra runt som GL G Arch, vilket skulle kunna peka mot en enhet med böjd display.