https://www.mobil.se/nyheter/android-443-r-ute-f-r-nexus-enheter
556517
Nyheter
Så ser Googles uppdatering ut

Android 4.4.3 är ute för Nexus-enheter

● BILDSPEL
Nu har Android 4.4.3 släppts till de första mobilenheterna.

I skuggan av Apples presentation av nya Ios 8 så har Google passat på att låta användare som sitter med en Nexus 5, Nexus 7, Nexus 10 eller en  Nexus 4 att få börja ta del av en uppdaterad Android-version. Först ut att ta del av uppdateringen är Nexus-användare i USA som har T-mobile som operatör.

För dig som varken bor i USA eller har T-mobile som operatör och som inte vill vänta på att få uppdateringen automatiskt till din Nexus-enhet så har Google nu också lagt ut avbildningsfiler med systemet på nätet, avsedda att användas dels av utvecklare och dels för fabriksåterställning med den aktuella Android-versionen för telefonerna i fråga. Med avbildningsfilernas hjälp kan du manuellt installera den nya versionen av Android på din Nexus-mobil.

Så särskilt mycket stora nyheter bjuder dock inte Android 4.4.3 Kitkat på. Uppdateringen handlar mer om buggfixar från tidigare versioner och ska bland annat åtgärda en del problem som har funnits med kameran i Nexus 5. En del smärre grafiska förändringar kan också skymtas. Bland annat har samtalsfunktionerna i systemet fått ett nytt gränssnitt, med ett nytt färgschema bestående av färger i blått, svart, grått och vitt. Ikonerna för olika Google-byggda appar och tjänster så som Google Maps, Gmail, Google Play, med flera har också piffats upp.

Källa

Ämnen