Gott om nya funktioner i senaste uppdateringen

Apple har släppt stora uppdateringen till Ios 17.2

Den senaste uppdateringen av Iphones Ios innehåller inte bara buggfixar utan även ett flertal nya funktioner.

Apple har nu släppt den senaste större uppdateringen av Ios till version 17.2, och den innehåller inte enbart buggfixar och säkerhetsuppdateringar, utan även ett flertal nya funktioner och verktyg.

Det störta nytillskottet heter Dagbok och är en app som låter användaren skriva om små och stora händelser i sitt liv, och komplettera dessa dagboksanteckningar bilder och andra detaljer för att beskriva och dokumentera sina upplevelser. Dagboksanteckningarna kan även grupperas, sorteras och filtreras för bättre överblick, och för att inte glömma att skriva går det att schemalägga påminnelser om att skriva. Istället för den fysiska dagbokens lilla hänglås använder Ios-versionen istället Touch ID eller Face ID för att låsa dagboken, som även synkroniseras och hålls krypterad i Icloud.

Man har även lagt till möjligheten att lägga översättningsfunktioner på actionbutton, kameran har uppdaterats med 3D-video och förbättrat telefoto om du har en Iphone 15 Pro eller en Iphone 15 Pro Max.

Bland övriga förbättringar finns även nya funktioner i Meddelanden, en uppdaterad väderprognos med ny widget och ny information, samt finputsningar av Siri, Airdrop och nyheter i Apple Music.

Dessutom har alla modeller av Iphone 13 och Iphone 14 fått stöd för laddning med Qi2-laddare.