1
1
https://www.mobil.se/nyheter/bang-olufsen-slapper-nya-beoplay-lurar
570697
Nyheter
falskt
Danskt mobilljud

Bang & Olufsen släpper nya true wireless-hörlurar

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/beoplayeq_ls.png?itok=tgARJQyw', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/beoplayeq_ls.png?itok=MI9qYl5S', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/beoplayeq_ls.png', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Danska B&O släpper sina första mobillurar med aktiv brusreducering.

Danska Bang & Olufsen är främst ända för exklusiva hemelektronik. Nu lanserar företaget sina första mobillurar med aktiv brusreducering – Beoplay EQ. Lurarna som väger 8 gram styck har sex stycken inbyggda mikrofoner för samtal och för brusreduceringen. De ska dessutom ha en design som gör att de ska vara bekväma även när användaren ligger med huvudet på en kudde. 

Beoplay EQ använder Bluetooth 5.2 och har en batteritid på 6,5 till 7,5 timmar beroende på om du använder brusreducering eller ej. Med fodralet är den totala batteritiden runt 20 timmar. 20 minuters laddning ger ungefär två timmar lyssning med 1,5 timmar till fulladdat. Fodralet kan laddas både med usb-C och trådlöst med QI-laddning.

Lurarna kommer att finnas tillgängliga från 19 augusti med en prislapp på 399 euro, men något svenskt pris finns för tillfället inte.