Presenteras steg för steg

Bekräftat: Oneplus släpper Nord-klocka

Kommer att bli företagets första smartklocka i Nord-serien.

Publicerad Uppdaterad

Oneplus meddelar att är på gång att presentera sin första smartklocka i Nord-serien, en klocka so man kort och gott kallar Oneplus Nord Watch. Den initiala aptitretaren visar en design som verkar vara influerad av bland annat Apple Watch, och med en krona på klockans högra sida.

Oneplus har valt att presentera Nord Watch steg för steg när den första informationen kommer att släppas i morgon, den 20 september, och sedan ny information varannan dag fram till och med den 28 september.

Enligt de initiala spekulationerna kommer Nord Watch främst att bli en form av smartarmband med klockform, men det återstår att se. Ett rykte som började cirkulera för några månader sedan säger att Oneplus har planer på att Nord ska bli ett eget varumärke som ska omfatta flera olika typer av enheter där det bland annat talades om aktivitetsarmband, och Nord Watch kan vara en del av detta utvidgade produktutbud.

Enligt den första informationen kommer Nord Watch att lanseras i Indien, men troligtvis kommer den att lanseras på betydligt fler marknader än så.

Källa