Ben Geskin framme igen

Bildläcka påstås visa attrapper av Apples budgettelefon ”Iphone Xc”

Ben Geskin och Slashleaks har publicerat bilderna

Den ofta korrekt informerade techläckaren Ben Geskin har varit framme på nytt och publicerar nu bilder på det som påstås vara attrapper föreställande Apples kommande budget-Iphone med LCD-skärm.

Publicerad Uppdaterad

Ben Geskin är en intressant techläckare som på senare år seglat upp som en förhållandevis tillförlitlig källa, inte minst när det gäller just bildläckor. Ben Geskin var till exempel tidigt ute med en bild föreställande en attrapp av förra årets Iphone X, som senare skulle visa sig var korrekt. Inte minst därför är det lite extra intressant när Geskin nu publicerat bilder (via Slashleaks) föreställande den enklare LCD-version av Iphone som Apple förväntas offentliggöra på onsdag tillsammans med två OLED-försedda Iphone-modeller. 

Nya färger

Enligt Geskin ska enheten få namnet ”Iphone Xc”, vilket skulle vara en tämligen rimlig referens till den c-serie som Apple för några år sedan sålde under en begränsad tid som ett alternativ till sina dyrare flaggskepp. Enheterna på bilderna tycks rent visuellt rimma med de obekräftade förhandsuppgifter som cirkulerat. Det mest intressanta är färgsättningen. Telefonerna ser nämligen ut att komma i ett gäng helt nya färger, däribland i ett mörkrött och ett mökblått utförande som vi tidigare aldrig sett i Apples färgpalett. Huruvida bilderna verkligen stämmer vet vi dock först på onsdag, då Apples lanseringsevent går av stapeln i Kalifornien. 

Källa