Både renderingar och videoklipp

Bildläcka påstås visa upp Oneplus 6T

Oneplus förväntas visa upp sin nya telefon Onepls 6T nästa månad, och ny har en serie renderingar och videoklipp börjat cirkulera som påstås visa hur telefonen ser ut.

Publicerad Uppdaterad

Det är techläckaren @Onleaks – som har ett smått fantastiskt facit när det gäller bildläckor – som kommit över de färska bilder som påstås föreställa Oneplus 6T. Bilderna bekräftar många av de rykten som cirkulerat om enheten så här långt, inte minst att den får en droppformad sensorpanel av minimalt slag i skärmens överkant. På baksidan hittar man dubbla kameralinser med en dubbel-LED-blixt under. Någon fingeravtryckssensor finns inte heller på bilderna, något som också rimmar med uppgifter om att telefonen får en skärmbaserad fingeravtryckssensor. 

Baserad på Oppo R7

Telefonen sägs vara baserad på Oppo R7 och förutspås därmed få samma typ av skärm. R7 har en 6,4-tumsskärm med FHD+-upplösning och ett 19:9-bildförhållande. Telefonen är enligt källan bakom bilderna ganska långsmal och har yttermåtten 157,5 x 75,7 x 8,2 millimeter. Enligt foton som publicerats på kinesiska Weibo så får telefonen dessutom ett batteri på 3 700 mAH. Det är en rejäl ökning jämfört med Oneplus 6 som har ett batteri på 3 300 mAh, men samtidigt mindre än vad många andra flaggskeppstelefoner har i dag. 

Källa