https://www.mobil.se/nyheter/ces-withings-aura-l-ter-dig-sova-gott
555362
Nyheter
Nästa steg för hälsan

CES: Withings Aura låter dig sova gott

● BILDSPEL
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/withings-aura-.jpg?itok=t1k-kv0H', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/withings-aura-.jpg?itok=Q9Qxe1I1', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/withings-aura-.jpg', w: 1100, h: 687, title: ' ' },{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Withings-aura-2.jpg?itok=3BhjoVCO', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Withings-aura-2.jpg?itok=ox_QAfIp', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/Withings-aura-2.jpg', w: 1100, h: 687, title: ' ' },]
Withings senaste hälsopryl är Aura, som ska hjälpa dig somna och vakna behagligt.

Withings bygger vidare på sitt hälsokoncept med Aura. Även om fjolårets aktivitetsmätare Pulse kunde hålla koll på din sömn lovar Aura att göra ett betydligt bättre jobb på flera sätt.

Aura består av två olika delar, en matta som placeras under din vanliga madrass och en enhet som placeras på ditt nattduksbord. Mattan håller koll på din puls, andning och rörelser medan den andra delen har koll på ljud, temperatur och ljud. Enheten på nattduksbordet innehåller även en lampa och en högtalare som ska användas för att både vagga dig till sömns och väcka dig på det mest behagliga sätt som går. Lampan lyser i olika färger beroende på tidpunkt för att lura kroppen att det är dags att somna respektive vakna. Allt spelas givetvis in och matas in i Withings Health mate-app tillsammans med ditt blodtryck, din vikt, dina aktiviteter under dagen och så vidare.

Tyvärr har Withings inte vaknat riktigt själva ännu, så pris och tid för lansering är fortfarande okänt.

Relaterade artiklar