1
1
https://www.mobil.se/nyheter/da-kommer-en-vikbar-iphone-skjuts-pa-framtiden
570936
Nyheter
falskt
Vikbart

Då kommer en vikbar Iphone – "skjuts på framtiden"

Enligt en välkänd analytiker har utvecklingen av Apples vikbara telefon tagit längre tid än förväntat och därför har han skjutit fram sin prognos med ett år.

Apple-analytikern Ming-Chi Kuo som brukar komma med rapporter om hur Apples framtida utveckling sannolikt kommer se ut kommer nu med en ny rapport. Den handlar om ett par funktioner som Apple förväntats komma med ett tag, men som verkar bli försenade. Bland annat förväntar han sig att Iphone 14 Pro kommer att bli utan fingeravtryckssensor i skärmen men däremot få ett mindre kamerahål istället för den större sensorpanel i toppen som vi käner idag. 

Tidigare har han sagt att han förväntar sig Apples första Iphone med Toch ID integrerad i skärmen under 2022, men nu tror han att den kommer först under den andra halvan av 2023 på grund av att utvecklingen har gått långsammare än förväntat. 

Den första vikbara från Apple kommer enligt Kuo sannolikt inte förrän 2024. Även det innebär att han skjutit fram sin prognos med ett år på grund av att utvecklingen ska ha tagit lite längre tid än förväntat. 

Källa