Inte bara omdöpt Oppo i så fall

Det här kan vara kommande vikbara Oneplus Fold

Oneplus har bekräftat att de har en vikbar telefon på gång, men nu kan vi för första gången se bilder av vad som ska vara Oneplus Fold.

Publicerad Uppdaterad

Bilderna avslöjar en hel del detaljer som tidigare inte varit kända. Renderingarna baseras på uppgifter från erfarna och pålitliga tipsaren Onleaks och dessa uppgifter utgår från bilder på en prototyp. Oneplus Fold är en vikbar telefon i samma stil som Samsung Galaxy Fold, med en yttre skärm när telefonen är ihopvikt och en större vikbar skärm på insidan. Telefonen öppnas alltså som en bok.

Bilderna på telefonen avslöjar en baksida med struktur liknande fuskläder och raka, platta kanter. Oneplus Fold ska vidare ha en skjutknapp på sidan för tyst läge, klassiskt för Oneplus telefoner och på baksidan syns kameran med Hasselblad-märkning. Det finns tre kameralinser, men inga tydliga uppgifter som avslöjar vad de har för specifikationer. Enligt andra källor ska det dock röra sig om en huvudkamera på 50 megapixel, vidvinkel på 48 och en telekamera med periskopzoom på 64 megapixel.

Oneplus Fold ser alltså ut att ha sina egna unika egenskaper och inte enbart, som det rapporterats om, vara en omdöpt telefon från systerbolaget Oppo.

Enligt tidigare, obekräftade uppgifter, ska Oneplus Fold lanseras i augusti.

Källa