Annons

Snabbare svar

Facebook ger Messenger nya funktioner – snabbare svar och nya teman

Facebooks ena chattapp Messenger får idag ett ansiktslyft i form av några nya teman och en funktion som gör det snabbare att svara på andra människors bilder eller videoklipp.

Publicerad Uppdaterad

Facebook har uppdaterat sitt chattapp Messenger med ett par nya funktioner. De två funktioner som verkar släppas globalt är nya teman och en ny funktion för att kommentera bilder och video. 

Via en ny snabbsvarsruta kan du nu svara direkt på en bild eller ett filmklipp från visningsläget som nu alltså har ett svarsfält i botten. Kanske inte en enorm uppdatering, men det gör ju måhända att vissa konversationer kan flyta på snabbare och du kan lättare kommentera folks bilder/filmer. 

En annan nyhet är att Facebook har lagt till tre nya teman för konversationer i Messenger där du kan välja utseende på dina chattar. Dessa tre teman är baserade på världens hav, artisten Olivia Rodriga och filmen F9 (Fast & Furious). 

Den tredje funktionen som lanseras är bara för den amerikanska marknaden och är en möjlighet att skicka QR-koder och betallänkar för Facebook Pay direkt i Messenger. Den här funktionen ska fungera även om användaren inte är kopplad till Facebook. 

Källa