1
1
https://www.mobil.se/nyheter/forsta-bilderna-pa-nya-motorola-razr-forfinad-och-med-5g
568981
Nyheter
falskt
På nätet redan nu

Första bilderna på nya Motorola Razr – förfinad och med 5G

Minimala designändringar kan dölja stora förändringar på insidan.

Rykten säger att Motorola kommer att avslöja sin uppföljare på den vikbara telefonen Razr senare i år. Nu har det dykt upp bilder som föreställer Razr 2, och på utsidan verkar det inte ha hänt speciellt mycket. Den har samma 6,2 tum stora skärm som sin föregångare, men smalare kanter och smidigare design får skärmen att framstå som större. Fingeravtrycksläsaren har plockats bort, men det är ännu inte känt om den är helt borta eller har ersatts med en som antingen är inbyggd i skärmen eller i strömknappen.

Det sägs att telefonen ska avslöjas i höst och börja säljas tidigt nästa år, vilket ligger i linje med föregångaren som blev publik i november förra året och började säljas i februari.

Ryktet säger att Razr 2 kommer att drivas av Qualcomms 7nm Snapdragon 765 med 5G, tillsammans med åtta gigabyte arbetsminne och 256 gigabyte lagringsutrymme, samt en kamera på 48 megapixel kompletterat av ytterligare en på 20 megapixel. Den sägs även ha stöd för snabbladdning med 18W och komma i en ny färg - Mercury Silver.

Motorola har enbart lanserat nuvarande Razr i begränsad omfattning i Norden och har till exempel inte gjort telefonen tillgänglig för test av Mobil. När vi fick ett snabbt första intryck av telefonen i samband med lanseringen förra året konstaterade vi att den hade en rad kompromisser, framförallt prestanda och kamerorna som gjorde det svårt att motivera den höga prislappen. 

Källa