Är det en tredje Pixel-mobil?

Google arbetar på mystisk ny Pixel-mobil

Specifikationer för vad som kan vara en ny Pixel-mobil har läckt.

Publicerad Uppdaterad

Enligt specifikationer och potentiella ledtrådar som har läckt, så verkar Google arbeta på ytterligare en modell av Pixel-mobil.

Förra veckan släpptes det specifikationer för skärmarna som ska användas i Pixel 7 och Pixel 7 Pro. Skärmarna omnämns som “C10” för ”Cheetah” (Pixel 7 Pro) och “P10” för “Panther” (Pixel 7). Däremot har det dykt upp support och en del specifikationer för ytterligare en skärm med kodnamnet G10. Skärmen tillverkas av BOE och inte av Samsung, och specifikationerna talar om en upplösning på 1440×3120 pixlar, 120Hz och den fysiska storleken 71x155 millimeter. Storleken eliminerar att det handlar om en vikbar mobil eller surfplatta, och det är första gången som G10 dyker upp bland specifikationer.

Det mesta inom specifikationerna gör att den mystiska G10-skärmen är mest lik de som används i Pixel 6 Pro och Pixel 7 Pro, men eftersom de enheterna redan är ”upptagna” antyder benämningen G10 att det kan handla om en hittills okänd Pixel-mobil. Detta har i sin tur väck spekulationer om en potentiell Pixel 7 Ultra, Pixel 7 Plus eller liknande modell.

Källa