1
1
https://www.mobil.se/nyheter/google-foto-far-last-mapp-pa-pixel-mobiler
570516
Nyheter
falskt
Göm dina bilder

Google Foto får låst mapp på Pixel-mobiler

En av de senaste uppdateringarna till Google Foto är den så kallade låsta mappen där du kan gömma undan bilder och filmer.

Den senaste uppdateringen till Googles Pixeltelefoner är att den  låsta mappen i Google Photos har börjat komma i den senaste uppdateringen. Den låsta mappen ger användaren möjlighet att spara bilder och filmer som inte kommer att dyka upp i sökningar, i ditt bildflöde eller hos appar som har tillgång till dina bilder. Materialet i den låsta mappen kommer heller inte att backas up eller delas. 

När din Pixeltelefon nåts av uppdateringen får du möjligheten att skapa din låsta mapp och välja vilken låsmetod du vill använda för att komma åt materialet kan du börja fylla på med bilder och filmer. Google varnar också för att de bilder och filmer du sparar i den låsta mappen kommer att tas bort från Google Fotos och inte kan säkerhetskopieras utan bara finns som en lokal kopia. 

Det du kan välja att göra med materialet i den låsta mappen är att antingen flytta det ur mappen eller ta bort det permanent. Du kan också använda Googles kameraapp för att ta bilder som lagras direkt i den låsta mappen. 

Källa