Uppdaterad hälsokoll med Huawei

Huawei presenterar Watch GT 3 SE

Huaweis produktserie Watch GT 3 får ett nytillskott i form av en SE-version.

Publicerad Uppdaterad

Huawei presenterar ett nytt tillskott till sitt utbud av smarta klockor i form av Watch GT 3 SE. Den 11 millimeter tjocka klockan har en amoled-pekskärm på 43 millimeter som skyddas av Corning Gorilla Glass. Klockans vikt ligger på 35,6 gram. Batteritiden ska enligt Huawei ligga på 14 dagar vid normalt användande och 7 dagar vid intensivt användande och ha stöd för snabbladdning. Klockan är kompatibel med HarmonyOS 2 och nyare, Android 6.0 och nyare, samt Ios 9.0 och nyare.

Huawei Watch GT 3 SE lanseras i färgerna Graphite Black och Wilderness Green och är utformad för att klara vildmarksförhållanden med att tåla vatten till ett djup ner till 50 meter (5ATM) i 10 minuter, samt stöd för de fem satellitsystemen GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo och QZSS.

Funktionsmässigt sett finnas det stöd för 100 olika sportlägen inklusive Huaweis egenutvecklade TruSport-algoritm som ger prestandaanalyser och träningsförslag som baserar sig på förslag baserat på användarens träningsdata. Den innehåller även funktionen TruSleep 3.0 för bättre noggrannhet när det handlar om sömnmätning.

Huawei Watch GT 3 SE finns ute nu och kostar drygt 2200 kronor.

Källa