https://www.mobil.se/nyheter/ingen-sensorpanel-med-selfiekamera-p-xiaomis-mi-mix-2s
565007
Nyheter
Reklambilder avslöjar

Ingen sensorpanel med selfiekamera på Xiaomis Mi Mix 2s

För en tid sedan dök en bild upp som påstods föreställa Xiaomis kommande telefonmodell Mi Mix 2s. Enheten på bilden hade en designmässigt föga smickrande sensorpanel för selfiekameran, men som tur är så vittnar färska reklambilder om att det handlade om en fejk.

Vi var nog många som studsade till lite när vi såg de nyligen släppta bilderna som påstods föreställa Xiaomis Mix Mix 2s, där telefonen var försedd med en minst sagt oortodox så kallad sensorpanel för selfiekameran. Selfiekameran var nämligen placerad i en sensorpanel i det ena övre hörnet,en lösning som inte ens den mest ivrige anhängare av konceptet med sensorpaneler kan ha tyckt varit snyggt. Och det verkar lyckligtvis av allt att döma ha varit fejkade bilder. För nu har nya reklambilder på telefonen dykt upp, där den officielle ”ambassadören” Kris Wu poserar med telefonen. Och någon sensorpanel ser man inte röken av. 

Lansering den 27 mars

Samtidigt som Xiaomi släppt de officiella bilderna på enheten så har man även avslöjat lite mer om själva lanseringseventet i Shanghai den 27 mars. Tio av besökarna kommer där att kunna vinna resor till Paris där alla Xiaomis kantfria telefoner kommer att ställas ut på konstmuséet Centre Pompidou. Mi Mix 2S kommer att ha Snapdragon 845-chipp, 8 GB arbetsminne och 256 GB lagringsutrymme.

Xiaomi har ingen officiell distribution till Sverige, men telefonerna går att köpa via svenska onlinebutiker som direktimporterar mobilerna.