Guld på riktigt

Iphone 5s i riktigt guld

Visst, du kan köpa en guldfärgad Iphone 5s. Men inget signalerar osunda mängder inkomst som en Iphone 5s i riktigt guld.

Publicerad Uppdaterad

Iphone 5s finns i tre färger, där en av dem är guldfärgad. Oavsett vad förhandssnacket handlat om så har det visat sig i de delar av världen där telefonen släppts att den nya färgen är den som går åt snabbast, så snabbt att Apple numera beordrat fabrikerna att snabba på tillverkningen av enheter med just den färgen. Guld är populärt helt enkelt.

Men Apples egen Iphone 5s har bara en färg som liknar guld, vilket är ganska långt från den riktiga varan. Snackar du med folket på Gold Genie kan de ta hand om den detaljen åt dig. De har nämligen fixat pläterade Iphone 5s i antingen guld, rött guld eller platina som köpare med lite för stora plånböcker kan lägga vantarna på. Det är enbart modellerna med 32 och 64 gigabyte lagringsutrymme som erbjuds och priserna beroende på lagringsutrymme och material varierar mellan 1 781 och 2 114 brittiska pund, eller mellan 18 000 och 21 500 svenska pengar ungefär… men då får du faktiskt luren levererad i en trälåda också.