Vit, svart, grön, lavendel

Läcka: Officiella bilder på Samsung Galaxy S21 FE

Vad som verkar vara officiella bilder på S21 FE har läckt och det tillsammans med en rad specifikationer på enheten som tros lanseras efter nyår.

Publicerad Uppdaterad

Samsung Galaxy S21 FE har det talats länge om och i takt med att lanseringsdatumet nu troligen kommer allt närmare intensifieras ryktesfloden. Nu har sajten Coinbrs kommit över vad som  ser ut att vara officiella bilder för marknadsföring av S21 FE och specifikationerna. Sedan tidigare har uppgifter om prestanda läckt ut via benchmarkappen Geekbench och enligt specifikationerna som nu publicerats så kommer S21 FE i både en version med Snapdragon 888 och en annan med Exynos 2100. Föregångaren Samsung Galaxy S20 FE var utrustad med Snapdragon 865, en bidragande orsak till telefonens framgångar efter debatten kring Exynos och Snapdragons för- och nackdelar.

Enligt dessa nya uppgifter så är Galaxy S21 FE utrustad med en 6,4 tum stor oled-skärm och stöd för 120 hertz skärmuppdatering. Selfiekameran sitter i ett litet hål centrerat i toppen av skärmen och på baksidan kompletteras huvudkameran på 64 megapixel med en ultravidvinkel och en djupsensor. Skärmen ska vidare ha en integrerad fingeravtrycksläsare och ha Full HD+-upplösning på 1080 x 2340 pixel. 

Övriga specifikationer inkluderar enligt de här uppgifterna som bedöms som trovärdiga, ett batteri på 4500 mAh, Android 11 och 6 GB arbetsminne.

Källa